B2B Vestsjælland

B2B Vestsjælland - et erhvervsnetværk

Vores medlemmer repræsenterer virksomheder af forskellige størrelser, fra forskellige brancher og omfatter geografisk hele Vestsjælland.
Medlemmerne deler viden, succesoplevelser samt udfordringer og igennem deres forbindelser og erfaring, hjælper alle medlemmer hinanden til vækst. Dette sker blandt andet ved, at vi lære hinanden godt at kender og dermed er åbne for, at skaffe nye kunder, ved at formidle referencer til hinanden og kompetencer.
Vil du være med?

GENEREL INFORMATION

Netværket er en selvejende forening, ejet af medlemmerne. Netværket har en valgt bestyrelse, bestående af medlemmer fra netværket.
De gældende vedtægter kan læse herunder.

Netværket består både af enkeltmands-, mellemstore og større virksomheder fra Slagelse Kommune samt nabokommunerne, som repræsenterer et bredt spektrum af brancher.

Vores møder har fokus på at skaffe nye kunder, vidensdeling og samarbejde på tværs af brancher og størrelser.

Når du netværker, lærer du ikke blot de personer du umiddelbart er i dialog med at kende, men også deres referencer.
Forestil dig, at du sidder med 40 personer, der hver har 20 tætte referencer – det giver mulighed for 800 relevante virksomheder/personer, som du kan komme i kontakt med.

Guidelins for værter

Guideline til vært på et B2B Netværksmøde.

  • Sted/rammer
  • Økonomi
  • Hvem gør hvad og hvordan/ansvarsfordeling?

Læs om dette i PDF fil.
Kontakt os venligst, så sende vi den til dig.

Du kan ansøge om medlemskab af netværket, ved at udfylde formularen her på hjemmesiden. Du får en faktura inden for 2 uger efter du har fået bekræftelse på din medlemskab. Årligt medlemskontingent er kr. 2.000,00 .

 

Skal vi kontakte dig?